Wiite cirkel achter Dude logo
Logo webdesign organisatie The Dude Company.

the dude company

webdesign & more

aangenaam kennismaken

Michel, vliet, Dude in charge,

Creatieve, afgestudeerd bedrijfskundige (drs/MSc) met een stevige sales- en marketingachtergrond op management- en directieniveau bij verschillende nationaal en internationaal opererende organisaties.


Was al vroeg betrokken bij het internet en de vele commerciële mogelijkheden die dit netwerk biedt. Met The Dude Company volgt Michel zijn hart: het no nonsens met passie creëren van mooie projecten voor leuke en sympathieke klanten.

Michel van Vliet - The Dude in Charge

Diet Wasman - Marketing Dude

Diet Wasman - MarketingDude

Marketing georiënteerde bedrijfskundige (MSc) met een consultancy achtergrond. Vormt samen met Michel het hart van The Dude Company.


Surft met liefde en gerichte aandacht over het internet. Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie en design.


Het internet biedt veel vrijheid en de werkmethodiek van Diet is daar het bewijs van. Wanneer de werkzaamheden het toelaten, werkt hij vanuit ‘zijn tweede vestiging’ in het mooie Provence (F).

waarom the dudes?

onze unique selling points

The Dude Company werkt niet met standaard designs. Wij ontwikkelen een creatieve oplossing die past bij jouw unieke situatie, wensen en huisstijl. Jouw bedrijf is bijzonder en mag dit, wat ons betreft, ook uitstralen

Creatieve designs van websites voor PC, tablets en mobiele telefoons.
Snelle oplevering van websitesWebsites worden snel opgeleverd.

SNEL

Wanneer jij de beslissing hebt genomen dat je een nieuwe website wilt, moet deze zsm online staan. Hetzelfde geldt voor door te voeren veranderingen. Dat begrijpen the dudes maar al te goed.

Naast het design en ontwikkeling van jouw website horen ook de nazorg, mutaties en hosting standaard in ons servicepakket. Zo heb jij weinig omkijken naar jouw website en kun je je volledig focussen op ècht belangrijke zaken.

Full services dienstverlening. Ontwerp, hosting, seo en contentmutaties.
Kwalitatief hoogwaardige websitesKwaliteit met een hoofdletter K. Websites worden uitvoerig getest voordat ze live gaan.

KWALITEIT

The Dude Company levert websites die technisch goed in elkaar zitten. Sites die jij met trots deelt met jouw klanten en relaties. En minstens net zo belangrijk: websites waar wij als the dudes zelf erg trots op zijn.

FLEXIBEL

Commercie zit diep in onze DNA en wat ons commerciëlen bindt is flexibiliteit. Wij proberen jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We roepen pas ‘kan niet’ wanneer wij werkelijk alle mogelijkheden onderzocht hebben.

FlexibiliteitCommerciele flexibele e-marketeers.

The Dude Company 

Randstad 22 - 46

1316 BZ Almere

T. 036-52 53 950

E. info @ the-dude-company.nlBTW-nummer: NL001996901B27

Sitemap

Mail voor meer informatie over responsive seo websites.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK